Öğrencilerimizin Karne Heyecanı

Sevgili Öğrenciler,

Bir dönemin daha sonuna geldik ve karne günü geldi çattı! Bu süreçte gösterdiğiniz çaba, azim ve öğrenme isteğinizle gurur duyuyoruz. Her biriniz, kendi potansiyelinizin farkına varmak, öğrenmek ve büyümek adına önemli adımlar attınız.

Karne günü sadece notların değil, aynı zamanda öğrenme sürecinde kaydettiğiniz ilerlemenin bir göstergesidir. Elde ettiğiniz başarıları kutluyoruz ve aynı zamanda karşılaştığınız zorluklara karşı gösterdiğiniz dirençten etkileniyoruz.

Unutmayın, her başarı ve hata birer öğrenme fırsatıdır. Bu dönemdeki deneyimlerinizle gelecekte daha güçlü ve bilgili bireyler olacaksınız. Sizlere sıcak tebriklerimizi iletiyor, tatilde dinlenip enerji toplamanızı diliyoruz.

Yeni dönemde daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışmaya devam edeceğinize inanıyoruz. Sizleri destekleyen ailelerinize ve öğretmenlerinize teşekkür ederiz. İyi tatiller!

Sevgi ve başarı dileklerimizle,

Sincan Ahi Evran İlkokulu Yönetimi